sábado, 30 de junio de 2012

Dissabte 30 de Juny

Avui es dissabte i ja hem acabat les classes. Aquest finde hi ha uns gent de Texas (Dallas) i tambe unes  noies de Mexico lindo y querido! estic contenta perque cada dia entenc mes l'angles i si be em costa entrar en les converses per falta de practia les entenc forca be i aixo m'anima. Confirmo que lo ideal es aixo, practicar i parlar i escoltar molt a gent parlant aquest idioma, es la unica manera de parlar-lo.
Avui com que es dissabte anirem a sopar fora pero no se on... espero que no agafem la panga del Derek, encara no te la gran arreglada i encara anem amb aquesta altre que sembla de joguina, jajaja
Respecte al tema de la final Europea... ja estic al corrent, o sigui que finalment espanyolitos contra italianitos, pot ser divertit el partit tenint en compte la situacio economica penosa dels dos, tambe d'Italia. Per els dos paisos sembla que guanyar aquesta copa es com una mica d'aire... per part meva espero que no guany Spain, mes dosis d'espanyolisme i de somos los mejores no crec que les puguem aguantar ( encara que juguin molts jugadors del nostre estimat Barca). No tanta historia i que ens donin el que ens pertoca als catalans, que ja esta be la broma no?
Ja estem a 1 de Juliol, ara si estic a la recta final i en pocs dies torno a caseta amb la meva gent! jo tambe tinc ganes de veure/us i donar-vos una bona abracada!
Aqui tot continua igual i molt tranquil. De tant en tant veiem passar un o dos helicopter, normalment es la poli. Aquesta zona es utilitzada encara avui en dia per els narcotraficans colombians que passen per aqui i van cap amunt... per el que m'han explicat alguna vegada ha arribat fins i tot aqui a la illa una barca plena de cocaina! jajaja es veu que una vegada en va arribar una i el capita va fotre el camp i va deixar la barca alla plena de tot... en pocs minuts la gent del poble van anar a buscar paquetets i se'ls van endur cap a casa seva. Els turistes no sabien que passava... tot de gent carregant i descarregant paquets del barco... jajaja uns quants es van endur un bon pico cap a caseta. La veritat es que aqui de policia encara no n'he vist ni un en tot el temps que fa que estic... ni al centre del poble. Es com si no hi fossin.
El temps ha canviat de nou, torna a fer molt i molt de vent. No us he explicat encara res dels perills dels cocos i les branques de les palmeres. Alla a Derek esta ple de cocos! quan cauen fan un soroll estrepitos! una passada! son molt grans a mes a mes! se sent un PAF!!! si et cau al cop penso que has de morir o quedar tonto de per vida! Lo altre son les branques de les palmeres que cauen continuament... la nit passada ens en va caure una a sobre d'on dormim jo i el Sebastian, l'instructor de Diving. Gairebe m'agafa un cobriment, va caure just sobre la meva teulada! el susto va ser tant gran que no vaig dir ni mu! em vaig quedar muda! ara quan surto a mitja nit per anar al wc vaig amb molt de compte no sigui em caigui un coco o una branca d'aquestes al cap!
Apa vinga a disfrutar de l'estiu i aprofiteu el solet i la platja! i passeu com es pugui aquesta onada de calor infernal! Aqui estem forca fresquets amb l'aire que fa.
Ciao!

jueves, 28 de junio de 2012

Dijous 28 de Juny

Bueno bueno la ROJA  a la final de la Eurocopa! suposo que aixo va de conya per distreure a la gent del pais i despres ja vindra tot el xaparron de cop!! be si a algu li serveix per no pensar doncs benvingut sigui, jajaja amb qui es la final?
Per aqui tot be, fa moltissima calor aquests dies, avui tenim una mica de brisa per sort! per la nit es fa dificil dormir i aixo que es baixa temporada. Esta tranquilet de gent aixo, una mica mes de moviment no estaria malament.
Tinc noticies d'ultima hora, torno cap a la Plana a viure, si si ja tinc piset llogat a Folgueroles i de moment estare una temporada per alla. Ara toca buscar feina. Aprofito el blog per fer correr la veu, qui sapiga alguna coseta ja m'ho dira. Si pot ser una feina exotica i de matins seria fantastic jajaja posats a demanar no? jajaja
Intentare posar fotos en breu, una varietat de la flora i fauna que hi ha per aqui.
Ja em queda menys per tornar. Uns dies abans de marxar anire cap a Granada a fer de turista, en tinc moltes ganes doncs diuen es una ciutat preciosa.
Les classes amb els nens van molt be i anem fent progressos. I jo i les meves mil picades de mosquits continuem igual, plena de craters del tamany d'un volca i de taques a la pell i ben blanqueta... talment no sembla pas que hagi anat al Caribe!
Espero les vostres noticies, espero que tots estigueu be i disfruteu d'aquesta caloreta que teniu anant a la platja, la nostra Costa Brava es fantastica!
Ciao a tutti!

sábado, 23 de junio de 2012

Dissabte 23 Juny, revetlla de st Joan

Bones! crec que ara a aquesta hora tots esteu celebrant la revetlla de St Joan i estem en pleno petardeo jajaja espero que us ho passeu molt be.
Aqui fa molta calor aquests dies i el sol pica fort fort fort! Ara som al poble, aquesta tarda vespre anem cap a Elsa's a sopar, una zona molt maca d'aqui amb unes platges molt boniques. Per venir fins aqui avui ho hem fet amb la panga del Derek, he passat por la veritat. La seva panga normal esta de reparacio i hem anat amb la panga vella, una de petitoneta. Mare meva pensava que volcariem perque s'aixeca molt de la part de davant... uf uf uf quan he tocat terra! Jo avui torno a peu, aquestes emocions son massa per el meu body que jo em marejo anant amb patinet! aixo es massa per mi. Estic segur que a la  majoria li encantaria anar en una panga d'aquestes a tota pastilla, amb la part del davant aixecada i anar picant amb les ones... pero per mi es massa. Prefereixo tocar de peus a terra, tot i que el paisatge que es veu des de la panga es unic! ( no funcionen accents, etc... el de sempre ja sabeu perdoneu per les faltes).
Espero els vostres mails i m'expliqueu com ha anat el st Joan! aqui aixo no se celebra pero curiosament avui es el dia del Pare aqui a Nicaragua! Avui dissabte teniem projecte, res de mates ni llengua amb els nens. Hem intentat rodar una peli de piratas amb els nens, un riure! la Lola era la Sirena i el Surya el pirata xungo! ha estat un intent perque ha sortit fatal! no recordaven els dialegs, m'he quedat sense bateria a mitja gravacio... pero ens ho hem passat be que es el que compte.
Be ara si us deixo, petons i records per tothom.
Monica

jueves, 21 de junio de 2012

Sant Joan

Ahir va fer un dia espectacular, tope de Caribe. Vam anar amb panga fins al poble, us juro que la vista era espectacular. Una illa totalment perduda amb palmeres, molt i molt bonica la vista,  no portava la camara per fer fotos. Per un moment vaig pensar que era la illa de Robinson Crusoe! jajaja per cert ja tinc Iphone, un manetes d'aqui a la illa me l'ha arreglat. Ara no funciona el pc... ves a saber que li passa.
Les classes van molt be, amb normalitat i els nens van aprenent que es del que es tracta. La vida es molt i molt tranquila. Els sopars son espectaculars amb pa de coco o pa d'all fet al forn del Derek, mmm de debo que son increibles. Aquests dies tenim una familia de Colorados amb dos nens i un matrimoni que marxa avui tambe de USA que viatgen sense calendari, fa 6 mesos que estan anant amunt i avall per centreamerica. Una passada ! i molt interessant. Amb la dona parlo bastant cosa que em va be per practicar l'angles!Llastima que ja marxen!Tornarem a quedar els de sempre a veure qui arriba... aqui sempre hi ha gent  nova i es interessant.
Espero noticies vostres, a veure que m'expiqueu. QUE TINGUEU MOLT BONA REVETLLA DE SANT JOAN!! Ja esteu a l'estiu!!

martes, 19 de junio de 2012

No funciona Iphone

Bones a tothom! primer de tot us comento que no tinc iphone, no se que li passa pero esta com bloquejat.... no se quan  funcionara. Per tant,  nomes estic dispon ible via mail sempre i quan funcioni  internet que no depen de mi ja sabeu.
Ahir va fer molt  bon dia, el mar esta tope tranquil fins i tot a Derek's!  evaig aprofitar per banyar-me i fer esnorkel. Aixo si sense sol perque es entrar jo a l'aigua i de cop  el sol tapat, quina sort que tinc oi? es Murphy total.
Avui dimarts 19 de Juny fa un dia preciós, es veuen tots els colors del lmar Caribe, impressionant. A veure si tinc mes  sort i quan  em banyi mes tard no es tapa el sol, estic tope blanca! ho dic en serio i semblo un colador de la quantitat de picades de mosquits que tinc. Dec fer tanta  penar que fins i tot l'altre dia el Fabio, un brasilenyo que ven collarets fets a ma, em va diir : esto no puede ser Monica, esto es terrible!. Total que es va oferir per  comprar-me un unguent que comprara no  se on que diu que va molt be. Jo com que ja no se que provar doncs li vaig dir que si, lo que no mata engorda! ( espero que no gaire).
D'avui destaco que hem  trobat ous de tortuga a la platja de Derek's. La Lola ha vingut a primera hora del mati a ensenyar-me'n un, jo estava tope adormida i no podia ni obrir els ulls. Els ous han acabat dins una palangana, n'hi  ha com 100! els estem custiodant  i perr la nit els posarem a la sorra pero en un  lloc diferent. El motiu es que uns nois aquest mati estaven buscant ous per la platja i han vist els nostres ! l'Anna els ha vist i ha anat corrents cap alla per evitar que els agafessin, aqui  se'ls mengen!!! i tambe maten a les Tortugues! Ells no tenen la nostra consciencia en aq sentit...  

viernes, 15 de junio de 2012

CRANCS!!! Aqui els teniu!




Divendres

Com va tot gent? espero que aneu tirant. Aqui tranquil, plou bastant aquests dies i poca cosa a fer. Els camins estan super enfangats. Hi ha molt poc turisme, ara el mes de Juny es el mes fluix de tots. Tambe hi ha poca feina, veus la penya gandulejant per aqui i per alla. Crec que no us he explicat que vaig anar a una botiga a mirar roba, be no us penseu que es una botiga com les nostres eh? jajaja la gent te botiguetes a cases particulars. Aquesta es bastant mona i es veia roba maca. Entro a dins i em trobo a la dependente estirada dormint a la seva hamaca, alla al mig de la botiga us ho juro que es tal qual, jajaja un seu vei que mirava la tv ( como no!) li va dir amb no se quin idioma ei que hi ha una noia aqui que vol mirar roba... total que la tia aixeca el cap tope sobada de la hamaca i em diu que passi cap a dins fotent uns badalls per flipar. Entro i miro la roba i es clar necessito saber quan val, total que agafo una brusa i haig d'anar jo cap alla a la tipa que torna a dormir ( no us penseu que es va aixecar ni rers d'aixo) i li dic How much it cost? es a dir, quan costa i ella tant i jo a vale gracies. Ella que fa un badall i torna a dormir. Jo miro una altre brusa i vinga altre cop alla a despertar-la per demanar el preu jajajaja un xou. Al final vaig marxar, em venia son amb tant de badalls, jajajaja
Avui venint cap aqui al Frente m'he trobat  a uns nois joves en una casa alla al jardi sense fotre res, no se que parlen tant. Total que passo per alla i ja us podeu imaginar: corazon, que alegria verte, que nos alegras la tarde, mi amor... jajajaja mare meva i jo passant a tota pastilla, com mes rapid i lluny millor, son com lapes! Sort que d'aqui a 4 dies ja es la epoca de pescar la llagosta i d'altres peixos i tots a treballar als barcos uns dies! menys mal!
Aquests dies a casa l'Anna i el Derek tenen uns convidats, una gent de Managua, uns amics molt simpatics i macos. Tenim companyia, Crec que el finde arriba una familia. Ciao!

martes, 12 de junio de 2012

Les dones

Sobre les dones: Les noies jovenetes són molt boniques amb una pell negre preciosa i brillant. Els hi encanta canviar de roba continuament ibporten colors molt vistoso. També els hi encanten els perfums. Es pot dir que tot el que guanyen s'ho gasten. Aquí la cultura de l'estalvi no existeix. Els cales els hi cremen a les mans. Tothom vol més coses, tv més gran, mòbil últim model etc però res de treballar jajaja El més trist és que l'educació aquí és realment molt pobre i les noies de ben joves deixen l'escola, algunes quedem embarassades molt jovenetes amb 13 o 14 anys. Això fa una mica de pena perquè les condemna ja de per vida. Aquestes mateixex nenes que són tan boniques de jovenetes es converteixen en ballenes en pocs anus després de trnir varis fills. Estan fetes unes matxotes sobretot això per el que fa la raça negre. Les més latines no es posen tan maxotes!

lunes, 11 de junio de 2012

Els homes

Aquest apartat el faig especialment per les dones tot i que naturalment tothom el pot llegir. A veure noies anem a parlar dels homes d'aquesta illa. La veritat és que no sé per on començar perquè la cosa dóna per molt i més. Intentaré fer una descripció global tot i que potser( ho dubto francament) deu haver-hi algun home que marxi d'aquesta: - Ganduls: es fa difícil saber si és que són ganduls a seques o superganduls. Aquí es tracta de treballar el mínim de lo mínim i fer servir les hamaques tant com es pugui. Des d'una perspectiva com la meva ( Europea) se'm posen els pèls de punta però és el que hi ha. Un exemple: in dia el Freddy , que ja no treballa a Derek's, li va dir a l'Anna que " es que tengo mucha energia en la cabeza y por eso no puedo trabajar" jajaja és per flipar. Ara que ben mirat aquest va tenir la decencia de dir-li, n'hi ha que no tornen a treballar i no saps perquè! Això aquí és molt normal. - Puntualitat: aquesta paraula directament no existeix per els Nicos (Nicaragua). - Infidels: això per descomptat. És allò de " hola baby... Hola darling... Hola andas sola??" jajaja són com pops. Unes mirades q tela! Ara q jo marxo ben lluny, no m'interessen en absolut. Això si són simpàtics i amables! Ara ben lluny! Naturalment la majoria estan casars. Aquí això de tenir lios ara amb un ara amb un altre és molt normal en tot Nicaragua i més en una illa. Penseu que aquí a l'illa a part de l'Anna i el Derek la resta de matrimonis o parelles tenen lios amb tothom. Lo normalíssim és que una mateixa dona tingui 4 o 5 fills i tota de pares diferents. Això és lo normal. L'Anna i el Derek són els raros jajaja - Dones dels infidels: són molt geloses però elles tb són infidels! I entre elles es maten jajaja allò en plan telenovela però en real. Penseu q aquí les dones són unes tiarres i tenen caràcter fort . Aquí és normal que una dona atonyni al seu home jajsja ho dic en sèrio! I a vegades fan servir el machete i tot. Quan l'Anna m'ho rxplicava em pixaba de riure. És allò de mirar-ho des de la barrera però mai entrar dins la plaça de toros, ja s'ho faran. Conclusió: ni de regal en vull un!! Jajaja

domingo, 10 de junio de 2012

Fotos



Sopar i sortida amb la barca per la nit

Bones!! al final no he anat a Big corn. Fa molt mala mar i no es aconsellable agafar la panga a no ser que siguis un autentic suicida i crec que jo ja he cobert el cupo de moment d'aventures.  Ahir vaig estar tota la tarda per el poble i quan arribo a Derek's em diuen que van a sopar al poble! vinga altre cop cap alla! jajaj estava reventada! pero vam anar amb la panga del Derek. Feia mal temps, una por! l'anada encara va estar be. Vam arribar a desti sense complicacions. El sopar molt bo, un carpaccio de peix mmm i una copeta de vi i de postres un cheesecake bonissim! ( no funcionen els accents, sorry). Va estar be el sopar amb tota la familia i vaig poder practicar una mica el meu frances macarroni amb el Sebastian.
La tornada... no se com explicar-ho. Mala mar pero el pitjor no es aixo sino que anavem sense llum, es a dir amb un lot i en plena negra nit. El capita, el Derek, anava encenent el lot de tant en tant per allo de mirar que no trobem un altre barco, una roca etc.. tope flipant. Vaig resar per dins tota l'estona fins que vam arribar a la platja veina de Derek;s. Alla vam deixar la barca. Uf! pero aleshores l'Anna diu, ara hem d'anar fins a casa i passarem per el corredor dels cangrejos!!! mare meva se'm van posar els pels de punta. Efectivament es un caminet que boreja la platja, amb uns cangrejos dinosaures, vaig flipar! una por, un estres, una angunia! ho sento pero no vaig tenir valor de fer cap foto. Prometo pero que abans que torni en fare una, ja veurem com ho faig pero us envio la foto com sigui. Ei que consti que son molt bonic, realment son blaus i grisos, una passada pero quan te'ls trobes alla al cami davant teu i venent cap a tu... arrrrrr uns crits. jajajajaj semblo de city total!
Espero que hagiu tingut un bon diumenge, per mi tot just comenca ara! avui fa dia lleig i mala mar. Es dia de relax, calma, dormir, escriure, llegir, netejar la roba alla al safareig de les iaies ( com es feia abans), jugar amb els nens que son preciosos, potser ballar el waka waka amb els nens... ja veurem.
Ah estic pensant marxar dos o tres dies abans de lo previst per anar a veure la regio de Granada, a la peninsula. Diuen es molt i molt bonica i es la zona potser mes turistica de Nicaragua. Crec que ara que soc aqui haig d'aprofitar.
Ah me'n oblidava. M'ha comentat l'Anna que la illa de supervivientes esta aqui molt aprop jajaja als cayos miskitos. Els camares de vegades quan fan break venen aqui a Corn Island. Que fort!
Kisses to everybody!

sábado, 9 de junio de 2012

Un dissabte normal

Dissesabte 9 de Juny,  porto gairebé un mes. Ja tinc ganes de veure la meva gent i de menjar un bon pà amb tomàquet!!mmmmm  Ara per la tarda tinc festa i demà tot el dia. Demà diumenge aniré a la illa gran a fer un vol i al banco, m'he quedat sense calerons. A veure si fa bon temps i tenim un viatget tranquilet amb la panga. Ja us diré què tal ha anat.

Avui he mirat per primer cop les noticies a La Vanguardia, mare meva Espanya intervinguda! ja es veia a venir! encara que ho disfracin del que faci falta. Com diu un meu amic amb el que estic d'acord  ara toca la Eurocopa i després ja ens deixaran anar alò en plan "patapuf!". Mare meva quan torni no sé si trobaré casa jajaja en fin, espero que algú m'arreplegui a casa seva. Sóc bona cuinera i netejo súper bé! sóc silenciosa, prometo que no notareu la meva presència!
Aquests dies a Derek's estem tranquils, ara només  hi ha una parella de turistes de Toronto. La veritat és que els canadencs són molt sociables en  general i amables.
El temps aquests dies és: gairebé sempre fa solet de bon matí i després es complica. No hi ha grans tempestes, plou de tant en  tant. A Derek's sempre fa vent, estem a l'extrem nord de l'illa i es nota. El mar poques vegades està en calma. Ja he tornat dos cops en panga a Derek's des del poble. Està bbé perquè tens una panoràmica de l'illa molt bonica. Ara bé, com que el mar no està maii en calme he passat una mica de por els dos cops fins a arribar a tocar terra firme. Crec que no sóc massa marinera ni aventurera, jijji una teacherr més aviat de city!
Un petó, espero els vostres mails. Aquí són el meu alicient diari!
Per cert Patrícia felicitats per el primer aniversari de l'ariadna!

viernes, 8 de junio de 2012

Fotos animals







Les classes

Hola a tots/es! Potser que expliqui alguna cosa de les classes i dels nens no? Ja fa pràcticament un  mes que estic aquí i les classes van molt bé. Al principi em va costar una mica organitzar-me però ara ja ho tinc per la m`. Els nens es porten molt bé, tenen dies com tots els nens i  de vegades es fan els locos pero bueno ja se sap són nens. Veig que anem fent progressos i això m'anima. Demà tenim petit exàmen jiji pero coseta light.
Avui hem fet un esquelet amb paper i cartulina, m'estic tornant una manetes!
Ara som al frente, al poble. Estic amb la Lola.Fa molta calor avui! despres cap a Derek's, llegir i sopar aviat com sempre. Els dinner son genials! Pujo més fotos quan la tecnologia m'ho permeti. Ja he llegit 4 llibres! Us aconsello Màrmara de la Maris Pau Janer, és molt bonic de llegir!
Petons, espero  que tothom estigui bé i aguanteu aquesta crisi com es pugui!

miércoles, 6 de junio de 2012

Fotos Tortuga




Tortuga!!

La nit del dilluns al dimarts vam veure una TORTUGA enorme a la platja de Derek's!! encara estic alucinada! preciosa!! estava posant ous!! ens va avisar la Salmira que l'havia vista a la platja!! vam anar tots cap alla corrents i emocionats!! Li vaig tocar el llom, diuen que porta bona sort! Penjo fotos per compartir amb tots vosaltres aquesta experiencia marevallosa! Era un dels meus somnis!
Per cert avui , es dimecres, de bon mati hem vist una COBRA!! si si una serpota, el Surya la portava agafada per la boca, mare meva! estava aprop de la meva habitacio!! mare meva! ja nomes em faltaria aixo! haig de confessar que la serp era maca la veritat pero com mes lluny millor! quan pugui pujo fotos serpota.
Poca cosa mes a comentar, aqui tot be i tranquilitat. Llegeixo molt!
Petons i records per tothom, trobo a faltar la meva familia en especial la meva mare. Tinc ganes enormes d'abracar-la!! ( no funciona be el teclat, disculpeu per faltes, etc etc).
Espero els vostres mails, tambe m'animen i m'apropen a la vostra realitat!

domingo, 3 de junio de 2012

Fotos poble









Flora i Fauna

Resumidament: aquí hi ha molta varietat d'ocells, d'insectes, de sargantanes, de  crancs... hi ha  Iguanes molt grans. En vaig veure una fa  dies que pensava era gran però`els nens em van dir que no que era petita jajaja espero que me'n caigui  cap per el camí de tornada. Segons els nens això pot passar. No vaig voler preguntar perquè, si algú  entès en Iguanes m'ho vool explicar li ho agrairé molt! jajaja Ara hi ha veda, o sigui que també se les mengen! pobriques!
Tambe hi ha veda per cacar una mena de palomes, coloms molt grans una mica lletjos la veritat.
I l'estrella de la corona  són els cangrejos. Els meus grans són de color geis-blau!! si si blau! la veritat són molt bonics però molt grossos per el meu  gust. Es veu que son tant bons. Intentaré fer una foto pero  penseu que ara com ara quan passo per la  zona que he batejat com a cangrejolàndia (arriban a Derek's) tinc prou feina per saltar , cridar i mirar els cangrejos a mateix temps. Encara no estic llesta per parar-me amb normalitat i fer fotos. Passo el més rapid que puc per allà! jajaja
En quan als arbres, hi ha moltes palmeres, tambéhi ha pltanos de moltes varietats ( ananes...), hi ha mangs per tot arreu. Sembla que caigguin del cel ! i Pinyes! si algúes pensava que cauen de l'arbre  dooncs no jajaja surten  del terra!
Ciao! petons i records prtothom!!

Juny

Fa tres dies que hi ha lluna pràcticament plena. És molt bonica de nit la illa quan està iluminada per la lluna. En concret a Derek's place és una passada! les palmeres i el mar tot banyat per la lluna.
Avui m'he anat a fer un massatge amb una noia que és de Suïssa que es diu Kathlyn o algo així. El seu novio és de Canadà i ara s'ha tornat pescador jajaja aquí la gent arriba i es recicla amb el que els hi pot donar de menjar, lo just per viure el dia.Són molt simpàtics i agradables. La casa on viuen està situada al final del passeig que recòrre tot a la platja del centre del poble, al final al costat del cementiri hi ha la casa. M'ha anat bé  anar fins allà per veure una altre part de la illa que no coneixia.
Aquí  les cases són  majoritàriament de planta baixa, algunes amb fustes i altres com unes xapes. N'hi ha de tots colors, blaves, roses, verdes... és bonic la barreja de colors, molt caribbeny. Aquestes cases encara estan  bé pero després hi ha les xaboles que fan pena pena de cutres...  això si la tv no falta enlloc, és verry important jajaja i tampoc falten les telenoveles.
la música forma part de la vida d'aquesta gent, molts tipus de música, des de country fins reagee, regeton, house, de tot i molt alta!
Ahir per la nit vam anar a una  zona que jo encara no havia vist, molt bonica! vamanar  a sopar a Elsa's, un xiringuito davant una platja preciosa amb  sorra blanca. És una amiga de l'Anna i el Derek. Va estar molt bé,  amb musiqueta, unes cerveses i després vam tornar amb la barca del Derek cap a casa.
Aqu

sábado, 2 de junio de 2012

Dissabte nit sopar i musiqueta

Avui és dissabte nit i anem a sopar fora! Hi ha ambient guai davant del mar!bona musiqueta, un ron, bona companyia! Us explico com ha anat demà! Petons Confirmo que no costa gens aclimatar-se aquí després de venir d'on vinc amb tanta bojeria!! Auxò és genial!

viernes, 1 de junio de 2012

HI! COM VA TOT PER SPAIN?

Hola a tothom. Com va per Catalunya?? Un ocellet m'ha dit que ja no hi ha crisi! ole ole ole  ole! Crec que directament el país està a la ruina gràcies a Bankia i a uns quants dels familiars de la Espe Aguirre que estaven ocupants no sé quants càrrecs a Caja Madrid.
Aquí tot igual, pau, relax,  tranquilitat, sol, pluja, cangrejos, bon menjar,  boníssima música etc
El que m'agrada més d'aquí és la gent que coneixo. Tot  i que s època baixa no para d'arribar gent a la illa. Sobretot gent jove amb les seves motxil.les i les parelles amb més poder adquisitiu amb cara de "m'acabo de casar que guai".  La veritat és que no puc evitar pensar que la meitat o més acabaran en divorci jajaja pero naturalment no dic res i segueixo escoltant el que expliquen mentre sopem.
Els sopars son genials. Ens reunim molta gent i el menjares boníssim. Sempre hi ha pà de coco o amb gust a all acabat de fer , boníssim. Despres amanida de fruites (aquí no arriba l'enciam ni res que se li assembli) i sempre hi ha pasta o arròs, carn o peix. La veritat que la taula fa goig. Ja us passaré una foto.
Hi ha gent de molts països. Ja sabeu  que entenc el que puc amb el meu english espanish jajajaja pero cada dia entenc millor i faig menys l'indio per dir-ho dalguna manera.
Ahir vaig còneixer una parella, ell de Miami ( usa) i ella de Romania. Es veu que es van conèixer per internet i s'havien vist 3 cops i ara estan  viatjant junts per centroamerica. la veritat van explicar coses molt rares com que s'ha descobert aigua en una muntanya a venezuela que és única al món per les seves propietats. Resulta que simblar dos xiflats jajajaja momo t'haguéssis pixat de riure si haguessis estat aquí jajaja la veus de cop et tornen ala memòria tornen al cap tots els records de la vida qe has viscut fins el moment.no sé emvann se'