domingo, 3 de junio de 2012

Juny

Fa tres dies que hi ha lluna pràcticament plena. És molt bonica de nit la illa quan està iluminada per la lluna. En concret a Derek's place és una passada! les palmeres i el mar tot banyat per la lluna.
Avui m'he anat a fer un massatge amb una noia que és de Suïssa que es diu Kathlyn o algo així. El seu novio és de Canadà i ara s'ha tornat pescador jajaja aquí la gent arriba i es recicla amb el que els hi pot donar de menjar, lo just per viure el dia.Són molt simpàtics i agradables. La casa on viuen està situada al final del passeig que recòrre tot a la platja del centre del poble, al final al costat del cementiri hi ha la casa. M'ha anat bé  anar fins allà per veure una altre part de la illa que no coneixia.
Aquí  les cases són  majoritàriament de planta baixa, algunes amb fustes i altres com unes xapes. N'hi ha de tots colors, blaves, roses, verdes... és bonic la barreja de colors, molt caribbeny. Aquestes cases encara estan  bé pero després hi ha les xaboles que fan pena pena de cutres...  això si la tv no falta enlloc, és verry important jajaja i tampoc falten les telenoveles.
la música forma part de la vida d'aquesta gent, molts tipus de música, des de country fins reagee, regeton, house, de tot i molt alta!
Ahir per la nit vam anar a una  zona que jo encara no havia vist, molt bonica! vamanar  a sopar a Elsa's, un xiringuito davant una platja preciosa amb  sorra blanca. És una amiga de l'Anna i el Derek. Va estar molt bé,  amb musiqueta, unes cerveses i després vam tornar amb la barca del Derek cap a casa.
Aqu

1 comentario:

  1. Moniiiiii veig que et vas fent bé amb el lloc!!!! Això és bò!!! :)) et llegeixo quant puc, i t'envío una abraçada gegant!!!!! Xxx
    Carol

    ResponderEliminar