viernes, 1 de junio de 2012

HI! COM VA TOT PER SPAIN?

Hola a tothom. Com va per Catalunya?? Un ocellet m'ha dit que ja no hi ha crisi! ole ole ole  ole! Crec que directament el país està a la ruina gràcies a Bankia i a uns quants dels familiars de la Espe Aguirre que estaven ocupants no sé quants càrrecs a Caja Madrid.
Aquí tot igual, pau, relax,  tranquilitat, sol, pluja, cangrejos, bon menjar,  boníssima música etc
El que m'agrada més d'aquí és la gent que coneixo. Tot  i que s època baixa no para d'arribar gent a la illa. Sobretot gent jove amb les seves motxil.les i les parelles amb més poder adquisitiu amb cara de "m'acabo de casar que guai".  La veritat és que no puc evitar pensar que la meitat o més acabaran en divorci jajaja pero naturalment no dic res i segueixo escoltant el que expliquen mentre sopem.
Els sopars son genials. Ens reunim molta gent i el menjares boníssim. Sempre hi ha pà de coco o amb gust a all acabat de fer , boníssim. Despres amanida de fruites (aquí no arriba l'enciam ni res que se li assembli) i sempre hi ha pasta o arròs, carn o peix. La veritat que la taula fa goig. Ja us passaré una foto.
Hi ha gent de molts països. Ja sabeu  que entenc el que puc amb el meu english espanish jajajaja pero cada dia entenc millor i faig menys l'indio per dir-ho dalguna manera.
Ahir vaig còneixer una parella, ell de Miami ( usa) i ella de Romania. Es veu que es van conèixer per internet i s'havien vist 3 cops i ara estan  viatjant junts per centroamerica. la veritat van explicar coses molt rares com que s'ha descobert aigua en una muntanya a venezuela que és única al món per les seves propietats. Resulta que simblar dos xiflats jajajaja momo t'haguéssis pixat de riure si haguessis estat aquí jajaja la veus de cop et tornen ala memòria tornen al cap tots els records de la vida qe has viscut fins el moment.no sé emvann se'

2 comentarios:

  1. Eiii nena! Aprèn les receptes que per lo que expliques, té una pinta boníssima!!!!!!!! :))

    ResponderEliminar
  2. Aprofita i pixat de riure tot el que puguis!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar