viernes, 25 de mayo de 2012

25 maig, divendres

Estem a un dels  bars del poble,amb l'Anna, la Sandy ( la seva amiga americana  que mola molt) i els nens. El Surya i la Lola estan a l'aigua jugant amb una espècie de tubogant que va fins  la platja i baixen  amb un caiuco. La nena es  fa mal i ens dóna un susto, per sort no és res greu però a l'acte que la veigg amb sang a la cara... uf quin susto. Canalla! Sort que l'Anna domina el tema i calma la situació ràpid.
Si està molt bé ara perquè passa el vent però avui ha fet molta calor. Aquesta nit passadaCr gairebé no he  dormit per la calor. El millor és llevar-me al matí i anar a caminar per la platja, és una sensació única i relaxant. Derek's place és realment preciós, entenc que l'Anna i el Derek no necessitin  res més.És pot demanaar més? viure en un lloc així amb la persona que estimes i amb la qui tens  una família? difícil de superar.
Cada dia veig gent nova i practico una miquetona l'anglès, faig el que puc.
Demà dissabte tenim fest d'aniversari amb els amiguets  del Surya per celebrar els 10 anys. El Surya està molt emocionat com és normal. Hem preparat una gimcana per Derek's amb un premi final per qui trobi totes les pistes.
I diumenge és  el cumple d'en  Nil, el meu nevodet. Ja fa 9 anys!!!! que fort!! no sé commha passat tant ràpid el temps. És un nen tant maco, hem tingut molt sort de tenir-lo.  Ens  alivia en moments de tristesa  i dolor.Crec que és una benedicció per tots nosaltres. Petons per tothom!

2 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. carinyet, al post de "reflexions" et vaig penjar un comentari. si que donen sustos els nens,el lucas l'altre dia es va caure de les grades d'un pabellode basket...i es va quedar fetun quadro ambun chichon tan heavy que li va deixar tota la cara deformada...pero ja esta com nou, son de goma i com sempre van acompanyats d'un angel(perque era per haverse descalabrat).
    apa,que vagi molt be el cumple!

    ResponderEliminar