jueves, 24 de mayo de 2012

Derek's Place

Ja heu vist algunes fotos de Dere's Place. És un lloc preciós, molt bonic i tenen una forma de vida molt sencilla. Aquí no hi ha tv, la lectura forma  part de la vida de l'Anna i el Derek. Són molt boons amfitrions, estan acostumats a tenir gent i et fan sentir com a casa. El fet que l'Anna sigui catalana ajuda molt perquè sinó amb el meu anglès macarroni ho passaria una mica malament.
Els nens són molt macos i estant molt ben educats. Estan acostumats a tractar amb gent, són nens molt sociables i molt curiosos. Tenens una infància molt maca i en contacte amb la natura.
La Debora, la instructora de Diving, també es veu bona paia.Amb ella parlo poc perquè és anglesa i no entenc gairebé res del que em diu. Ja sabeu com parlen els  anglesos!
Després hi ha la Lubi que és la noia que fa els esmorzars ii diinars ( és tope lenta en plan "me estas estresando" jajajj), la Salmira que ens fa els sopars , el Fredi i el Sebastian que fan feines de manteniment i la Susana que ve per els matins a netejar, etc
La vida és tranquila i els dies passen i les hores també sense sobresalts, suposo que és una vida de lo més normal com deuria ser abans pero ens hem acostumat a un ritme frenètic i absurd on viviem nosaltres que això sembla extrany,
El menja és molt bo però el  primer que faré quan arribi sera un bon pà amb ttomàquet i pernilet del bo jeje
Petons per tothom! fins la propera!
Mònica

No hay comentarios:

Publicar un comentario