domingo, 27 de mayo de 2012

La Costa de los Mosquitos

Confirmo que això és la Costa de los Mosquitos. Estic totalment acrivillada!! faig pena francament però bueno tampoc he vingut a lligar, per sort perquè amb el cap que porto, la manicura senser fer, els peus ni en parlem ... no entraré en detalls però disto molt de tenir el meu aspecte habitual. Igualment aquí tampoc cal pimpollar-se, tot és més ... natural per dir-ho d'alguna manera.
Ja m'he acostumat a anar descalca per algunes zones, la veritat és que és més còmode. No per els camins, ni molt menys! però aquí quan arribes a un local lo normal són sabates fora, tot és fusta i es caminar millor i no s'embruta el terra. Plou forca aquests dies i si no ens treiem les sabates queda tot fet una merdeta. En aquest sentit la gentt és bastant civica.
Bé com us deia això és conegut com a la Costa de los Mosquitos. Si us interessa podeu buscar un mapa històric i veureu que l'actual Nicaragua abans pertanya al Virreinato de Nueva Espanya que com el nom indica doncs era un dels territoris colonitzats per els Espanyols ja sabeu a partir del 1492 ( Colón etc etc m'estalvio el rotllo).
Algú sap qui es el Henry Morgan?? un piratilla molt important anglès que durant els anys 1668-1671 va tenir permís per dir-ho d'alguna  manera del gobernador de Jamaica ( els anglesos) per fer de les seves per la zona del Mar Caribe.  El van deixar fer durant anys i va anar atacant amb els seus pirates diverses illes com La Espanyola ( Rep Dominicana), Cuba, Portobelo, Maracaibo, Panamà... Però quan es va firmar la pau entre Anglaterra i Espanya doncs se li va acabar el xollo i el van acusar de pirateria! ja veieu que sempre ha funci  del

No hay comentarios:

Publicar un comentario